SPORTO SEZONO PRADŽIA

2013-09-04   18 val. 26 min.

Sveikiname visus klubo "PUMA" narius su naujo  sezono pradžia! Džiaugiamės, kad  po vasaros atostogų karatekos grįžo geros sportinės formos.  Klubo  veikla intensyviai vyko ir vasaros metu.

Iniciatyvių klubo narių dėka,  savo sportininkus sutikome atsinaujinusioje  Dojo. Dėkojame Aldžiui, Ivanui, Vitalijai, Alinai, Julijai.

Kaip ir praėjusį sezoną, bus siekiama geriausių rezultatų sportinėje veikloje.

Klubo "PUMA" auklėtinių pasiekimų dėka, - sulaukėme išskirtinio SENSEI HIROSHI SHIRAi /10 DAN/ ir WSI Poland vadovo SENSEI  ZBIGNIEW RUTA /5 DAN/ dėmesio.

Klubo "Puma" vadovas Gediminas Plokštys yra pakviestas dalyvauti  treniruočių stovykloje 2013 09 14 - 21, kelti savo kvalifikaciją pas Sensei Hiroshi Shirai.

Tradicinio karate tikslas – ne kova dėl žūtbūtinės pergalės, o harmoningos asmenybės ugdymas, sujungiant fizines ir protines žmogaus galias. Neveltui sakoma, kad karate – ne tik sportas. Karate – tai gyvenimo būdas.
Siekiant pateisinti Meistrų, Mokytojų parodytą pasitikėjimą, klubo vadovas šį sezoną ir vėl akcentuos, primins ir supažindins  karatekas su naujomis Dojo taisyklėmis. Nesusipažinęs ar pažeidęs taisykles karateka užsiėmimuose dalyvauti negalės. Pagarba,  Punktualumas, Drausmė, Tarpusavio susitarimų laikymasis, Disciplina, Pažangumas - tai  pagrindiniai kriterijai, ugdant mūsų šauniuosius klubo karatekas.

Sportininkai , nesilaikantys "PUMOS" vidaus taisyklių, patvirtintų Sensei Hiroshi Shirai ir WSI Poland organizacijoje (kuriai mes priklausome), negalės dalyvauti klubo veikloje, treniruotėse, vykti į varžybas, kelti savo sportinio meistriškumo.

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų klubą. Linkime sveikatos, ištvermės, kantrybės, puikių pasiekimų ir gražių akimirkų su klubu "Puma".