SPORTO DIENOS VILNIUJE

2013-05-07   16 val. 55 min.

Sekmadienį sostinės Gedimino prospekte startavo naujasis projektas „Sekmadienis - sporto diena“.

Aktyvų laisvalaikį skatinantis projektas kiekvieną sekmadienį iki pat rudens kvies sostinės gyventojus ir svečius laisvalaikį praleisti aktyviai sportuojant pagrindinėje Vilniaus gatvėje - Gedimino prospekte.

Sekmadieniais čia bus galima išmokti šokti, įvairiausių kovos menų subtilybių, dalyvauti įvairiausiose sveikatingumo mankštose, pramogauti su būriu draugų ar šeimyna žaidžiant badmintoną, stalo futbolą, tenisą ar išbandyti kitų rūšių sporto pramogų, kurios kiekvieną sekmadienį ketina būti vis kitokios.

Pirmasis naujojo projekto „Sekmadienis - sporto diena“ renginys vyko Gedmino prospekto atkarpoje, esančioje šalia Vinco Kudirkos aikštės. Išbandyti pirmuosius sporto užsiėmus, Rytų kovų pratimus buvo galima nuo 10 val. iki 14 val.

Projektą palaiko, bei parodomąją programą demonstravo ir Vilniaus tradicinio karatė do klubo „PUMA“ šaunus kolektyvas. Karatė klubo „PUMA“ entuziastai: Gintautas Gudžiūnas, Aleksandras Narkevičius, Rugilė Prėskienytė, Gytis Šaulys, Kristina Rakauskaitė, Mantas Narkevičius, Adomas Čekanauskas sekmadienio popietę skyrė saviugdai. Džiaugiamės, kad stebėti parodomosios programos ir palaikyti kolektyvą atvyko sportininkų šeimos nariai. Tai buvo graži dovana jų mamytėms Motinos dienos proga.

Nuotraukas ir straipsnius apie renginį galite rasti:

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/vilniuje-startuoja-sekmadienis-sporto-diena.d?id=61310987#ixzz2SUgUDOhh

http://www.sportas.lt/straipsnis/gedimino-prospekte-startavo-projektas-sekmadienis-sporto-diena-26430

http://www.balsas.lt/naujiena/731593/gedimino-prospekte-startavo-projektas-sekmadienis-sporto-diena

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/vilniuje-startuoja-sekmadienis-sporto-diena.d?id=61310987

http://www.madeinvilnius.com/lt/galerija/sekmadienis-sporto-diena/i/

http://www.lrytas.lt/-13677558571367312651-vilnie%C4%8Diai-ir-miesto-sve%C4%8Diai-sekmadienius-leis-aktyviai-pa%C4%8Diame-sostin%C4%97s-centre.htm

http://kauno.diena.lt/naujienos/laisvalaikis/vilniaus-centras-sekmadieniais-rezervuotas-nemokamoms-sporto-pramogoms-493074

http://www.lrytas.lt/pramogos/keliones-ir-poilsis/vilnieciai-ir-miesto-sveciai-sekmadienius-leis-aktyviai-paciame-sostines-centre.htm

 

Dėkojame, už kvietimą dalyvauti šioje socialinėje akcijoje „Sveiko miesto“ komandai, taip pat už rodomą iniciatyvą, skatinančią sportą kaip saviugdos formą vilniečiams ir Vilniaus m. svečiams.

 

Treneris